Skip to content

Kies een WordPress strippenkaart

En laat je website aanpassen

Strippenkaart 5 uur

375
€75 / uur

Strippenkaart 10 uur

700
€70 / uur

Strippenkaart 15 uur

975
€65 / uur

Waarom een WordPress strippenkaart?

Wij ontzorgen en creëren focus. Naast WordPress onderhoud en hosting doen we dit met de WordPress strippenkaart die jij inzet voor kleine en grote aanpassingen op je WordPress website. Fouten herstellen, kleuren van knoppen veranderen, of zelfs de de gehele look en feel van je website aanpakken… laat dat maar aan ons over! 

Kies de strippenkaart die past bij de grootte van  jouw aanpassingen. Voor iedere aanpassing overleggen we hoeveel tijd het ons ongeveer kost en van ieder gewerkt uur krijg je netjes een urenverantwoording. Zo behoud je controle en overzicht. Dit alles terwijl jij werkt áán je bedrijf en niet ín je bedrijf.

icon-veelgestelde-vragen

Hoe gaat het in zijn werk?

Log in en krijg toegang tot de support pagina. Hier overleggen we wat er moet gebeuren en hoeveel tijd hier voor nodig is. Liever telefonisch overleg? Sein ons in via onze support kanalen en we plannen een bel afspraak .

icon-aantal-updates-gedaan

Kleine en grote klussen

Je leest het goed, voor grote en kleine klussen, wij zijn inzetbaar. Denk aan het installeren van WordPress, het ontwerpen en bouwen van pagina’s of werkt er iets niet mee? Wij gaan er mee aan de slag. 

Wordpress onderhoud en monitoring

Een paar spelregels

Strippenkaarten zijn geldig tot 3 jaar na aankoop en openstaande uren worden niet gerestitueerd. Wanneer je uren bijna op zijn, lichten we je op tijd in. Op aanvraag sturen wij je graag een urenverantwoording.