Skip to content

Veelgestelde vragen

Stap 1
Meld je aan voor managed hosting en/of WordPress onderhoud via de aanmeldpagina.

Stap 2
Stuur ons daarna je inloggegevens van je WordPress website toe. Zo krijgen wij toegang tot de back-end van je website en kunnen wij de nodige optimalisatie- en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren.

Ga naar mijn account > wordpress login opsturen en vul het formulier in.

Stap 3
Je bent klaar en wij gaan voor je aan de slag.

Heb je al een account?
Heb je al een account en wil je een nieuwe website aanmelden, ga dan naar mijn account > extra diensten en klik vervolgens op de tab Nieuw pakket toevoegen

Ga naar mijn account > wordpress login opsturen en vul het formulier in.

Om alle werkzaamheden goed uit te kunnen voeren, hebben we beheerdersrechten nodig. Stuur dus de gegevens van een beheerders account op. Dit mag een bestaand account zijn of een nieuw account.

Mochten wij met de gegevens niet de website in komen of ergens tegenaan lopen, nemen we uiteraard even contact op.

Alleen jijzelf en wij van Roots hebben toegang tot jouw WordPress inloggegevens. Deze worden opgeslagen op beveiligde, Nederlandse servers.

Betalingen bij Roots gaan via iDeal. Bij abonnementen gaat enkel de eerste betaling het mandaat, via iDeal. Herhaal betalingen lopen via een SEPA incasso.

Alle prijzen op de website zijn exclusief 21% BTW. Bedrijven kunnen deze BTW terugvorderen.

Allereerst beschikt wp-roots.nl over een SSL certificaat, waardoor alle communicatie met de server versleuteld wordt en daarnaast worden alle gegevens opgeslagen op een Nederlandse server.

Wij maken gebruik van Mollie als online betalingsprovider. Zij hebben ‘snel en betrouwbaar betalen’ hoog in het vaandel staan. Zo staan hun servers in extreem beveiligde datacentra onder toezicht van een gespecialiseerd team en voldoen ze aan alle richtlijnen voor de veiligheid van internetbetalingen.

Voor meer info hierover lees hier verder.

In principe hanteren wij het prijsmodel what you see is what you get.

Behalve bij het vastleggen van vijf of meer websites, neem in dit geval contact met ons via de chat of mail. Dan maken we een pakket op maat.

Abonnementen zijn ieder moment opzegbaar, wel geldt er een opzegtermijn van één maand. Je kan je abonnementen op twee manieren opzeggen.

1. Via de chat, wij annuleren het abonnement voor je.

2. Door in te loggen met je account. Ga vervolgens naar mijn account > abonnementen en kiest dan annuleren. Wij zullen vervolgens de annulering zo spoedig mogelijk bevestigen.